MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ BEYPAZARI İLÇE BAŞKANI HAMDİ AYANOĞLUNUN BASIN AÇIKLAMASI

Milliyetçi Haretket Partisi Beypazarı İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu olarak, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz partimizdeki tüm görevlerimizden istifa etmiş bulunmaktayız.
    3 seçim 2 refarandum çalışmasını beraber yapmış bir ekibiz. Partimizin ilçemizde aldığı oy, Bölgemizde aldığı oy bellidir. Teşkilatlardaki başarı ölçütü alınan oy ve kazanılan seçimle doğru orantılıdır. İl teşkilatımızın bizden daha başarılı ve temsil kabiliyeti daha yüksek bir ilçe yönetimi oluşturabilmesi için ön açıcı olduk. Vefası büyük bir teşkilatı daha ileriye taşımak yada ileriye taşıyacaklara yol açmak bizim görevimizdir. İşgal ettiğimiz makamın devamı için kendimize tebaa oluşturma çabasında olmadık. Kimsenin tebaası olmadan ülkücülük sevdasıyla siyaset yaptık.
   Yerel seçimler arefesinde ilçede partimize seçim kazandırabilecek ekibe yardımcı olmak için elimizdeki bayrağı daha ileriye taşımak adına teslim ediyoruz.
   İnşallah teslimiyetçi olmadan yollarına devam edecek yeni yönetimimizin ilçemize ve partimize hayırlı olması dilek ve temennileri ile bütün hemşehrilerimize saygılar sunar teşekkür ederiz.

39572510_1074462096045124_1757085547588747264_n.jpg                                                                                                                        YÖNETİM KURULU ADINA
                    İLÇE BAŞKANI
                 HAMDİ AYANOĞLU

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.