Antalya ili Gazipaşa Kaymakamı iken 30.11.2016 ve 2016/861 sayılı Müşterek kararname ile Beypazarı Kaymakamlığına atanan Kadir EKİNCİ, görevine başladı .Kaymakam Ekinci, makama geçer geçmez ilk olarak Kaymakamlık personeliyle tanışmak üzere bir araya geldi.
Çeşitli çevrelerden kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunanları kabul eden Kaymakam Kadir EKİNCİ , ilçede birlik beraberlik içerisinde çalışarak en iyi hizmetin yapılması için gayret edeceklerini söyledi.
Beypazarıgündem haber sitesi olarak yeni Kaymakamımız sayın Kadir EKİNCİ beye hoşgeldin der yeni görevinde başarılar dileriz
Yeni Beypazarı Kaymakamı Kadir EKİNCİ Kimdir ?
1974 yılında Yozgat ilinin Sorgun ilçesinde doğdu.
İlk, orta ve lise tahsilini Sorgun’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu.
1998 -1999 yılları arasında İzmit’te askerlik görevini tamamladı.
2000 yıllında Kaymakamlık mesleğine Sivas Kaymakam adayı olarak başladı.
İl stajının ardından, Hafik’te Kaymakam Refikliği stajını bitirdi
Mülkiye Teftiş Stajını tamamladıktan sonra Milli Güvenlik Kurulunca düzenlenen Kamu Diplomasisi kursuna katıldı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Yabancı dil kursunun ardından; Konya (Emirgazi) ve Çankırı (Eldivan) Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
Londra’da yabancı dil eğitimini tamamlayarak yurda dönen Ekinci, 88. Dönem Kaymakamlık kursuna katıldı.
2004 yılında Sivas (Koyulhisar) Kaymakamlığı’nda göreve başlayan Ekinci daha sonra Sivas (Gölova) Kaymakamlığı, Sivas Vali Yardımcılığı ve Samsun (19 Mayıs) Kaymakamlığı , Gazipaşa Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
Evli ve 4 çocuk babası olan Ekinci; 01 12 2016 tarihinde Beypazarı Kaymakamlığı’na atandı.