Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Beypazarı temsilciliği, sabah ve yatsı namazı buluşmaları kapsamında öğrencilerle camide bir araya geliyor.
AGD Beypazarı Temsilcisi Cengiz Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerle her hafta sonu değişik mescit ve camilerde buluştuklarını söyledi.
Bugün de Sanayi Camisinde sabah namazında İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldiklerini anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:
"Namazı hep birlikte kıldıktan sonra Kuran-ı Kerim okundu, tesbihat ve dua yapıldı. Daha sonra cami cemaati ve gençlerle hep birlikte kahvaltı yaptık. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerle güzel bir kaynaşma sağlamaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan da zaman zaman kahvaltı ve sohbetimize iştirak etmektedir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz sürecek."
Anonslarla sokak hayvanlarına sahip çıkıyorlar
Beypazarı Belediyesi, hoparlörlerden yaptırdığı anonslarla vatandaşlardan sokak hayvanları için Mahalle köşelerine yemek bırakmalarını istedi.
Anonsların ardından harekete geçen duyarlı vatandaşlar, çetin kış şartları nedeniyle yiyecek sıkıntısı çeken kedi ve köpekler için köşe başlarına mama ve yiyecek bıraktı.
Vatandaşlardan Recep Yılmaz, yemek artıklarını bazı noktalara bırakarak kedi ve köpeklerin karınlarını doyurmasına vesile olduğunu söyledi.
Birçok kurum ve kuruluşta yemek artıkları ve ekmek kırıklarının boşa gittiğini savunan Yılmaz, "Bunların boşa gitmemesi, çöpe atılmaması için kedi ve köpeklere yemek olarak verdim, vicdanen şimdi çok rahatım. Hayvanların kış günlerinde açlıktan telef olmasına göz yumamayız." ifadesini kullandı.
11. Ankara Kitap Fuarı'nda Beypazarı'nın yetiştirdiği değerli hocası ve yazarı Sn. Ahmet Yıldırım'ı kitap tanıtım standında yerini aldı imzaladığı kitapları okurlarına verdi
11. Ankara Kitap Fuarı'nda şair ve yazar hemşehrimiz Sn. Gülten Ertürk kitap tanıtım standında yerini aldı
Kent Konseyi Yürütme Kurulu yılın ilk toplantısını Hırkatepeliler Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
Beypazarılı Fatih YOLASIĞMAZ yeni şubesini Bağlıca mahallesi Bağlıca bulvarı no 73 Etimesgutta açtı