Beypazarı İlçesinde, Fetö terör örgütü kapsamında gözaltına alınan ve Uğur Eğitim kurumları Mütevelli heyeti 15 kişi yapılan sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sabah saatlerinde, doktor muayenesine getirilen Fetö terör örgütü üyesi kapsamında tutuklanmasına karar verilen 15 kişi Beypazarı Devlet Hastanesinde muayene edildi.
15 Temmuz Gününden beri gözaltına bulunan 17 kişi den 2 si daha öncesi tutuklanmıştı. 15 kişinin de sorgulamalarının tamamlanması akabinde, dün öğleden sonra sağcılığa sevk edilen Fetö terör örgütü üyeleri, gece sabaha kadar süren duruşmanın akabinde sabah saatlerinde hepsinin tutuklanmasına karar verilerek, Sincan Ceza evine götürüldüler.
Bu arada ilçede eğitim öğretim faaliyetinde bulunan uğur Eğitim kurumları da didik didik aranmasının akabinde, okullar mühürlendi.
Dün Beypazarı'nda feto terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda göz altınan alınan ve tutulanan kişiler
Erdal BOZKURT
Nevzat GÖÇMEN
Yavuz KABASAKAL
Ali İhsan ÖZKAN
Nazmi YÜNSEL
Metin ARGUNŞAHİN
Mehmet CESUR
Ahmet VAROL
Faruk İNCEKARA
Halil TUFAN
Necati İLHAN
Yüksel ALTAN
İbrahim GÜLER
Ahmet GÜNAL
Veyis KILIÇ
Mahmut GÜLER
Bugün sabah işlemleri tamamlandıktan sonra tutuklanarak ceza evine götürüldü.