ANKARA’DAKİ BEYPAZARI VE YÖRESİ DERNEKLERİNİN BASIN AÇIKLAMASI

KAMUOYUNUN  DİKKATİNE !

Ülkemizde son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını, bu kör şiddeti, tehdidi ve her türlü baskıyı lanetliyor; binlerce yıldır üzerinde birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşadığımız bu topraklarda nifak tohumları ekmeye çalışanları şiddetle kınıyoruz.
İnsanın onurlu ve özgür bir şekilde yaşama hakkının her şeyin üzerinde olduğunu sonuna kadar destekleyen biz Beypazarılılar ile onları temsil eden Beypazarı ve Yöresi Dernekleri olarak, onlarca yıldır süregelen ve derinleşen bu terör olaylarının acı sonuçları yüreğimizi derinden dağlamaktadır.
Ancak bizler bu hain terör saldırılarının üzüntüsünü yaşarken ya da tepkimizi gösterirken, bin yılı aşkın süredir kardeşçe yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarında kirli emelleri için bizi bölmeye veya beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese dimdik ayakta kardeşçe kalacağımızı daha güçlü bir şekilde göstermeliyiz.
Vatanına ve bayrağına bağlı, milliyetçi ve muhafazakâr bir yapıya sahip Beypazarlılar, Ülkemiz üzerinde oynanan hain oyunun bir parçası asla olmamalıdır ve olmayacaktır. Bu konuda tüm hemşerilerimizi gerekli hassasiyeti ve sağduyuyu göstermeye davet ediyoruz.
Allah tüm güvenlik görevlilerimizin yar ve yardımcısı olsun ve korusun.
Bu topraklar için canlarını seve seve veren tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. 11.09.2015

ANKARA’DAKİ BEYPAZARI VE YÖRESİ DERNEKLERİ
Beypazarı Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği
Karaşar Kültür, Yardımlaşma, Turizm ve Güzelleştirme Derneği
Uruşlular Derneği
Adaören Köyü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği
Kırşeyhler Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği
Köseler Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği
Saray Köyü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.