AK Parti Beypazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet TAŞCIOĞLU'nun Basın Açıklaması

AK Parti Beypazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet TAŞCIOĞLU, Nisan’da yapılması planlanan Yeni Anayasa Referandumu için çalışmalara start verdi.
Başkan Taşcıoğlu ; Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısın da Referandum için Sahaya indiklerini açıklayarak şu sözlere yer verdi.

Yeni Anayasa ile İstikrarlı bir sistemin geldiğini ve bireysel özgürlüklerin koruma altına alındığını söyleyen Taşcıoğlu , “Milli iradenin karar alma organındaki varlığı ve egemenliği açıkça tescillenmiş oluyor. Yargının bağımsızlık ilkesi gibi tarafsızlık ilkesi de tescil ediliyor. Milletvekili sayısı 550’den 600’e çıkarılıyor. Bunun yanısıra artık bizler , yani genç kardeşlerimiz siyasette daha aktif yer alacak ve söz sahibi olacak” dedi.
Başkan Taşcıoğlu , “Askeri mahkemelerin kaldırıldığını, sivil ve bağımsız yargı sisteminin güçlendirildiğini” belirterek, Yeni anayasa milli iradeyi egemen kılacak “Güçlü Cumhurbaşkanı ve istikrarlı bir yönetim modeli hayata geçiriliyor” şeklinde konuştu.

Mecliste görüşülen ve ilk tur oylamaları tamamlanan Anayasa düzenlemesi ile referandum çalışmalarına start verdiklerini belirten Başkan Taşcıoğlu, “Türkiye’nin istikrarı ve tek başlı yönetime doğru adım adım gidiyoruz. Bu Anayasa meselesi milletin geleceğini çizecek ve öyle inanıyoruz ki milletimiz büyük bir çoğunlukla Anayasa değişikliğine izin verecek” dedi.
Bu referandumun Türkiye’nin tarihi dönüm noktalarından birisi olduğunu belirten Taşcıoğlu; “önümüzdeki süreçte sahada olacağız. Referandum sürecinde ulaşılmadık yer bırakmayacağız. Bunun için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bir öncekinden daha çok oy almak için çalışmalıyız. Referanduma kadar kapı kapı istiklal ve istikbal aşkıyla çalışmalar yapacağız.”

Allahın izni ile Beypazarımızda  ciddi manada ‘Evet’ oyu çıkartacağız.
Köylerimiz dahil olmak üzere 78 Mahallemizde Genç mahalle başkanları toplantılarını ve Genç sandık başkanları toplantılarını tamamlayacaklarını kaydeden Başkan Taşçıoğlu , “Biz önce milletimiz için sonra ülkemiz için ondan sonra kardeşlerimizin geleceği için bu üç ayda çok ciddi çalışmalar yapmak zorundayız. Her AK Partilinin bu çalışmalara destek olması lazım. Referandum zamanında tüm mahallelerimizi tek tek dolaşıp vatandaşlarımıza Anayasa değişikliğini anlatacağız.

Sandık müşahidlerimizi belirliyoruz
Nisan ayında yapılması muhtemel olan referandum öncesinde parti üyeleri ve sandık müşahidlerine ilişkin listelerin güncelleme çalışmalarına start verdiklerini belirten AK Parti Beypazarı İlçe Gençlik Kolları Bakanı Samet Taşcıoğlu ; Sandık müşahidlerinin belirlenmesinden sonra eğitim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.