Ak Parti Beypazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin DEMİREZEN'in Basın Açıklaması

Son günlerde ülkemizin içinde bulunmuş olduğu durum ve şehitlerimiz hepimizi derinden üzmektedir. Pazartesi günü akşam saatlerinde ilçemizde yaşanan olaylarda gençlerimiz yaralanmış ve ağır tahrik edilip duygusal olarak tavır koymuşlardır . Pkk'nın ve taşeronlarının ülkemizde tamda yapmak istediği buydu. Ülkeyi bölme çabası türk kürt çatışması çıkartıp meshep kavgası ile iç savaş çıkartmaktır. İlçemizde çıkan olaylarda partimiz gençlik kolları olarak hiç bir olayda yer almadık. İnsanımızın milliyetçi duygularından faydalanarak toplumu kötü olaylara sevkeden provokatörler emniyet güçleri tarafından tespit edilmiştir. Gençlik kolları olarak ilçemizde gençleri daha aklıselim davranmaları için elimizden geleni yapıyoruz. İlerleyen süreçte
Pkk nın bitmesi için partimiz uluslararası olarak gerekenleri kararlılıkla son terörist yok olana kadar devam ettirecektir.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı
Hüseyin DEMİREZEN