Ak Parti Beypazarı Eski Teşkilat Başkanı Serdar Sucuoğlu'nun Basın Açıklaması

Zorunlu Kamuoyu Açıklaması Çeşitli basın yayın organlarında ve sosyal medya da "AK PARTİLİ yöneticilerden güvenlik görevlisine dayak" başlıklı haberler yayınlanmıştır. Habere konu olan olay şahsımla alakalı olmasına rağmen bazı siyasi çevreler tarafından çarpıtılmış ve partimize mâl edilmeye çalışılmıştır. Haberde geçen kişi ve kurum,yerine getirilmesi gereken görev ve sorumlulukları yapmamış,mahalle ve köylerimizdeki eksikleri defalarca bildirmemize rağmen geri dönüş olmamıştır. Olayın gerçekleştiği gün, yine köylerimizin yoğun şikayetinden ötürü kurumu aradım ancak telefona bakan şahıs laubali ve lakayt tavırları ile karşılaştım. Yetkililer ile görüşmek üzere ilgili kuruma gittiğimizde kapıda bekleyen şahsın telefonda konuştuğum şahıs olduğu anlaşılmıştır. Bu kişi laubali tavırlara devam etmiş şahsıma ve aileme küfür etmiştir. Bunun neticesinde aramızda sözlü münakaşa başlamış ve kısa süreli bir itişme yaşanmıştır. Olayın olduğu gün tatlıya bağlanmasına rağmen siyasi çıkar peşinde olan bazı gruplar bu olayı bir fırsat bilmiştir. Malesef olay partimiz adı kullanılarak ulusal başına taşınmıştır. Konu ile ilgili kararı siz değerli halkımıza bırakırken, bu talihsiz olaydan duyduğum üzüntüyü bilmenizi istiyorum. Sizleri saygı,sevgi ve muhabbetle Allah'a emanet ediyorum.

AK Parti Beypazarı Eski Teşkilat Başkanı Serdar Sucuoğlu